Klantadviseur Jeugd

  • Category sociaal domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9012376

Over de functie

Participeren, zelfredzaamheid, samenredzaamheid, systeemgericht- en oplossingsgericht werken, zijn deze begrippen jou welbekend? Weet jij ze te vertalen in praktijk om jongeren bij te staan in hun deelname aan de maatschappij? Dan hebben wij een leuke vacature, dus reageer snel!

Als Klantadviseur jeugd ga je aan de slag voor een wijkteam van een van onze opdrachtgevers.
De Klantadviseur jeugd is een vraagbaak voor jonge burgers en hun ouders over maatschappelijke deelname. Jouw doel is om jongeren zelfredzaam te maken op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Dit doe je door het aangaan van enkele gesprekken gericht om een indicatie vast te kunnen stellen. Vervolgens breng je adviezen uit naar aanleiding van jouw bevindingen. Indien langdurige zorg nodig is verwijs je de jongeren door naar zorg in de tweede lijn.
Van deze gesprekken maak jij rapportages met inzet van het ondersteuningsplan.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die oordeelkundig handelt, oplossingen genereert, overtuigt en klantgericht werkt.

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding Sociale Studies;
- Ervaring met de doelgroep jeugd;
- Kennis van de jeugdwet (harde eis);Spreekt de vacature jou aan èn voldoe jij aan de functie-eisen? Reageer dan snel.
Alle sollicitaties op deze vacature stellen wij op prijs. Mocht je binnen 7 dagen geen reactie hebben gekregen, dan kun je er van uitgaan dat je profiel helaas niet wordt meegenomen in de procedure. Wel bewaren wij graag je cv in ons bestand.

recruiter van de vacature

Marree Kemps

recruiter van de vacature

Marree Kemps