IC Verpleegkundige

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9011966
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij iemand die zich staande weet te houden in hectische situaties? Voor een van onze opdrachtgevers in regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een IC verpleegkundige. Volg jij je hart en wil jij graag in een omgeving werken waar geen dag hetzelfde is!? Dan kom ik graag met jou in contact!

Op de Intensive Care liggen patiënten die ernstig ziek zijn. Het is een afdeling in het ziekenhuis waar leven en dood dichtbij elkaar liggen. Als verpleegkundige moet je in acute situaties snel kunnen handelen. Lijkt het je een uitdaging om op de IC te werken?
Het IC-team observeert, behandelt en bewaakt patiënten met geavanceerde apparatuur en begeleiding. Het doel is om patiënten te stabiliseren, zodat zij terug kunnen keren naar een Medium Care of een verpleegafdeling. De diversiteit en het onverwachte is leuk aan dit werk.
Het kan soms hectisch zijn en je weet niet altijd wat voor patiënten je krijgt. Het contact met patiënten en met hun familie speelt hier een grote rol: het is fijn om hen zo goed mogelijk gerust te kunnen stellen door hen goed te informeren.
Door de grote verscheidenheid aan ziektebeelden en het samenwerken met veel ervaren collega’s zal je op de afdeling nu en in de toekomst altijd blijven leren!

Functie eisen

- Bent gediplomeerd, opgeleid tot IC verpleegkundige;
- Beschikt over een geldige BIG registratie;
- Min 16 en max 36 uur. in overleg.
- Een flexibele instelling
- Affiniteit met diverse patientengroepen

recruiter van de vacature

Sanne Vermeulen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden