Verpleegkundige

  • Category ggz
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9011882

Over de functie

Voor een zorgorganisatie in Den Haag ben ik op zoek naar verpleegkundige en verzorgende IG, voor zowel extramurale als intramurale functies. De bewoners van de organisatie willen zo normaal mogelijk leven in een vertrouwde omgeving en daar helpen wij ze graag bij…….en daar hebben we jou voor nodig!

Wie zoeken wij?
Je neemt de juiste beslissingen bij zorgvragen en actuele situaties. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg die de bewoner volgens het leefzorgplan nodig heeft. Dit plan is in samenspraak met de bewoner opgesteld. Bij je werkzaamheden staat de persoonlijke aandacht voor de bewoner centraal; je voelt je betrokken bij zijn of haar welzijn. Binnen je team neem je je verantwoordelijkheid, maar werk je ook nauw samen en los je met elkaar problemen op. Je hebt namelijk een gezamenlijk resultaat voor ogen: het welzijn van onze bewoners! De bewoner ervaart jullie persoonlijke aandacht en betrokkenheid en voelt zich daardoor geborgen, welkom en veilig!

Functie eisen

- je hebt het mbo diploma verzorgende op kwalificatieniveau 3 of diploma verpleegkunde niveau 4;
- je bent betrouwbaar, flexibel, betrokken, zelfstandig maar ook een echte teamspeler;
- je vindt het leuk om mee te werken aan ontwikkelingen, zowel van de organisatie als en die van jezelf;
- je bent op de hoogte van de maatschappelijke ontwikkelingen die een rol spelen bij de verantwoordelijkheid omtrent het leefzorgplan;
- je houdt jouw vakkennis en bekwaamheden op peil.

recruiter van de vacature

Stephanie Wagemakers

recruiter van de vacature

Stephanie Wagemakers