Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Category zorg
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9011757

Over de functie

Werken met patiënten die delicten plegen of dreigen te plegen of patiënten van alle leeftijden met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen? Welke uitdaging ga jij aan?

In Zuid-Limburg hebben wij meerdere mogelijkheden voor jou als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige!

Zo kan je werkzaam zijn binnen de forensische tak van een grote GGZ instelling. Deze GGZ instelling behandelt patiënten die delicten plegen of dreigen te plegen, in samenhang met een psychiatrische en/of verslavingsstoornis. De behandeling van deze patiënten bevat elementen van de zorgprogramma’s schizofrenie en psychotische stoornissen, verslavingszorg en persoonlijkheidsstoornissen. Jouw werkzaamheden als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige zijn gericht op risicomanagement, psychiatrische zorg, systeembegeleiding en het verrichten van milieuonderzoek. Dit onderzoek heeft als doel het delict risico van de individuele patiënt te verminderen.

Een andere mogelijkheid is als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige werkzaam zijn binnen de GGZ sector van een groot ziekenhuis. Deze GGZ sector bestaat uit 4 klinische afdelingen, verdeeld over verschillende locaties. Hier zal je te maken krijgen met patiënten van alle leeftijden met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige zullen jouw werkzaamheden bestaan uit intensieve zorg, observatie en diagnostiek in het kader van crisisinterventie en behandeling van aan de afdeling toevertrouwde patiënten.

Uitdagende mogelijkheden genoeg! Kan jij ze aan?

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen wij van jou een diploma en BIG-registratie als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en een hele hoop enthousiasme en goede zin om via Maandag® aan de slag te gaan!

recruiter van de vacature

Maxime Engelschman

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden