Accountmanager Rotterdam Bouw & Civiel

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category maandag intern
  • remoteId 9011749
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Met een stevige bak koffie in je hand speur je het internet gefocust af naar nieuwe vacatures. Zonder twijfel pak je keer op keer je telefoon, drukt het telefoonnummer in en gaat vol zelfverzekerdheid die vacature binnenhalen. De bezwaren die je hoort zijn geen probleem en laten jou niet uit het veld slaan! Je komt met creatieve antwoorden en je laat zien een waardig gesprekspartner te zijn. Jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het vakgebied zet je in, waardoor je deze opdrachtgever langzaam aan je weet te binden. Jouw opdrachtgever buigt om; je mag mee zoeken naar de perfecte kandidaat!

Vol energie en positiviteit snel jij je naar je Recruiter om de vacature helder over te brengen, zodat deze vast aan de slag kan. Jij springt in je auto en vertrekt richting de klant, om de vacature helemaal helder te krijgen en een begin van een duurzame relatie op te starten.
Ondertussen denk je na over hoe jij jouw verschillende opdrachtgevers kan helpen. Het is immers jouw verantwoordelijkheid om de regionale kansen te vertalen naar nieuwe opdrachten.

Als Accountmanager ben jij de sparringpartner voor klanten op het gebied van capaciteitsproblemen.
Commercieel succes behalen is een van jouw belangrijkste drijfveren. Je legt de lat hoog en je gaat voor resultaat. Je bent iemand die de touwtjes in handen neemt en je creëert kansen. Je beschikt over een sterke persoonlijkheid en neemt een flinke dosis overtuigingskracht met je mee. Daarnaast heb je veel energie en vind je het leuk om in contact te zijn met veel verschillende type mensen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling
• Ben je op korte termijn fulltime (40uur) beschikbaar
• Ben je een goede gesprekspartner op diverse niveaus
• Je bent zelfstandig, proactief, ambitieus en sales gedreven


Het team van Maandag® Rotterdam bestaat uit enthousiaste, ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan.
Commercieel succes en resultaat staan voorop! Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling. Jouw Maandag® zal nooit meer hetzelfde zijn!


Ben jij klaar voor de start bij Maandag® Rotterdam?
Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Solliciteer hier!

recruiter van de vacature

Karlijn Houdijk

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden