Jurist Bezwaar en Beroep

  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9011745
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Team Juridische Zaken van Maandag® Maastricht is op zoek naar een jurist Bestuursrecht die graag vanuit een stabiele basis, zijn of haar kunde bij diverse opdrachtgevers wil gaan inzetten.
Jij voelt je helemaal op je plek in die veelzijdige rol! Enerzijds is dat het verbeteren van de interne processen. Jij bent oplossingsgericht en denkt daarom mee over het (structureel) wegwerken van achterstanden in bezwaar en beroep. Jij deelt hierbij graag je kennis en geeft onafhankelijke adviezen.
Anderzijds ga je aan de slag met het afhandelen van bezwaar- en beroepsdossiers. Jij pakt zaken aan op de inhoud, maar treedt zelf ook op als vertegenwoordiger in bezwaar- en beroepszaken.
Met goede communicatieve vaardigheden en bestuurlijke voelsprieten sta jij garant voor kwaliteit! Als kers op de taart heb je ervaring met bezwaar en beroep binnen het Sociaal Domein.

Functie eisen

Wat verwachten wij van jou? Je staat met opgeheven hoofd in het leven. Dit vertrouwen heb je door:
- Een afgeronde juridische WO opleiding
- Aantoonbare werkervaring binnen de (semi)overheid van minimaal twee jaar met bestuursrecht en/of omgevingsrecht.
- Minimaal een jaar ervaring met bezwaar en beroep binnen de (semi)overheid.

Wat mag je van Maandag® verwachten?
Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Als Maandag® professional krijg je persoonlijke begeleiding van zowel de Recruiter als de Accountmanager van het vakgebied. Je profiteert daarnaast van een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling. Ook kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy.

recruiter van de vacature

Koen Bezemer

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden