Wijkverpleegkundige - vast dienstverband

  • Category zorg
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9011705

Over de functie

Kijk jij, naast het geven van medische zorg, vooral verder naar wat iemand nodig heeft om zijn leven zo goed en zo zelfstandig mogelijk te kunnen leiden?

Voor meerdere zorgorganisaties in Limburg zijn we voor verschillende regio's op zoek naar Wijkverpleegkundigen. Om deze reden is het dan ook mogelijk om als Wijkverpleegkundige direct een vast dienstverband te krijgen bij Maandag®!

Maar hoe ziet je werkdag als Wijkverpleegkundige er nu uit?

Je werkt met een vaste groep collega’s in een klein en zelfstandig team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie wijk.

Het is half 8 in de ochtend en de eerste cliënt wil graag op tijd klaar zijn, want mevrouw gaat naar haar dagbesteding. Ze heeft een wond die dagelijks moet worden verzorgd, zo heeft de huisarts aangegeven. Indien nodig wordt overlegd wat er dient te gebeuren. Ze heeft snel last van opgezette benen, dus dit wordt goed in de gaten gehouden. De volgende cliënt heeft dagelijks hulp nodig bij het geven van insuline en het nemen van een douche om even te ontspannen. Meneer is blij, dankzij de thuiszorg is zijn suikerspiegel stabiel en kan hij thuis blijven wonen. Plotseling rinkelt de telefoon: een klant heeft het alarmnummer gebeld. Een collega is in de buurt en reageert snel. Na een aantal cliënten te hebben gezien, is het alweer tijd voor de laatste cliënt van vandaag: een nieuwe cliënt waar in overleg met haar en haar man wordt gekeken welke zorg er nodig is. Gelukkig kan er tegenwoordig zelf een indicatie worden gegeven en de benodigde zorg kan supersnel en op maat worden ingezet!

Voer jij als Wijkverpleegkundige graag alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit, soms ook in complexe en instabiele situaties? En indiceer en coördineer je verder de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met collega’s en met andere disciplines? Dan ben jij degene die ik zoek!

Functie eisen

• Een afgeronde opleiding HBO-V
• Een geldig certificaat voor indiceren
• BIG registratie

recruiter van de vacature

Maxime Engelschman

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden