Schuldhulpverlener

  • Category sociaal domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9011587

Over de functie

ORDE IN DE CHAOS: deins jij niet terug voor financiële choas?
Ben jij de schuldhulpverlener die zichzelf ziet werken in een gemeente en krijg jij energie van het oplossen van complexe schuldenproblematiek? REAGEER DAN SNEL!

Voor een van onze opdrachtgevers in omgeving Eindhoven zoeken wij een schuldhulpverlener.
Als schuldhulpverlener ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van aanvragen en het technisch onderzoek hiervan. Zo voer jij onderzoek naar de schuldenproblematiek en stelt hiervoor een schuldhulpverleningsplan op, je onderhandelt met schuldeisers en hebt de bevoegdheid tot het verstrekken van kredieten en bemiddeling. Tevens beheer jij je eigen caseload, leg je huisbezoeken af en voer je (confronterende) gesprekken met cliënten. Hierdoor ben jij het aanspreekpunt voor de cliënt. Je signaleert knelpunten in de werkprocessen en geeft advies ten aanzien van de mogelijke oplossingsrichting.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan onderstaande eisen? Dan is het tijd dat wij elkaar leren kennen!

Functie eisen

Eisen:
- HBO denk- en werkniveau
- Recente gemeentelijke ervaring
- Ervaring met Art Allegro
- Kennis van relevante wet- en regelgeving
- Kennis van de sociale kaart

Wij stellen alle sollicitaties op prijs. Mocht je binnen één week geen reactie hebben ontvangen, dan kun je ervan uitgaan dat je cv niet wordt meegenomen in de verdere procedure. Wel houden wij je cv in ons bestand!

recruiter van de vacature

Marree Kemps

recruiter van de vacature

Marree Kemps