Arbeidsdeskundige

  • remoteId 9011582

Over de functie

Vandaag de dag zijn deze vragen misschien wel één van de grotere uitdagingen voor organisaties: hoe houd ik mijn medewerkers optimaal betrokken en productief? En hoe zorg ik voor duurzame inzetbaarheid en gezond werken? Wil jij daar als gecertificeerd arbeidsdeskundige een steentje aan bijdragen?

Het grootste gedeelte van je leven ben je aan het werk. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat iedere werknemer optimaal en op de meest gezonde, veilige en productieve manier zijn of haar werk kan doen. Dit is echter niet altijd even vanzelfsprekend. Investeren in mensen is dan ook een vereiste voor duurzame inzetbaarheid. Als arbeidsdeskundige ben jij die ene belangrijke factor in het adviestraject.

Gedurende je dag ben je bezig met het adviseren en ondersteunen van diverse organisaties bij vraagstukken met betrekking tot (volledige) arbeidsongeschiktheid. Bij deze advisering en ondersteuning, zorg je ervoor dat de keuzes bijdragen aan de verbetering van de gezondheid, inzetbaarheid en productiviteit van de werknemer. Je bent een kei in het beheren van relaties en hierdoor weet je precies wat een organisatie nodig heeft en waar de belangen, wensen en behoeften liggen. Daarnaast verzorg je groepstrainingen en voorlichting bij deze klantorganisaties met betrekking tot (veranderende) wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen.

De arbeidsmarkt is continu in ontwikkeling. Daar weet jij alles van. Je bent op de hoogte van de laatste trends en denkt in mogelijkheden. Door je ervaring heb je al een flinke caseload opgebouwd welke je in de praktijk kunt inzetten om het beste uit de werknemers en de klantorganisaties te halen. Je gaat analytisch te werk en hebt oog voor elk belangrijk detail. Verder beschik je over sterke communicatieve vaardigheden; geen case is jou te gek en je komt vaardig tot een geschikte oplossing voor beide partijen.

Functie eisen

• Je hebt een voltooide interne opleiding bij het UWV tot arbeidsdeskundige of een HBO opleiding aangevuld met de post HBO opleiding tot arbeidsdeskundige volbracht
• Je bent SRA en SKO geregistreerd
• Je bent in staat om projectmatig te werken


Wat biedt Maandag® jou?

• Een marktconform salaris op basis van cao UWV. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring
• Reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer
• Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
• Pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld behoren tot de voorwaarden
• Gedurende het project krijg je begeleiding vanuit Maandag®
• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Wil jij als arbeidsdeskundige aan de slag in een afwisselende functie met leuke collega’s binnen een aansprekende organisatie en wil jij graag de ruimte voor je cliënt en je eigen ontwikkeling? Dan kom ik graag met jou in contact!

recruiter van de vacature

Charlotte Koopmans

recruiter van de vacature

Charlotte Koopmans