Docent Duits [vast dienstverband]

  • Region gelderland utrecht
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9011540
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein en een van de officiële talen van Zwitserland, Luxemburg, België (Oostkantons), Denemarken (Zuid-Jutland) en Italië (Zuid-Tirol). Binnen Maandag® is er formatieruimte voor 1.5 FTE. Wij zijn daarom op zoek naar meerdere docenten Duits.

Een Docent Duits van Maandag® haalt voldoening uit het begeleiden van leerlingen in de Duitse taal. Jij maakt ze wegwijs in, de voor velen lastige Duitse grammatica; spelling en het ontleden van zinnen. Jij weet de taal interessant te maken en te houden door jouw eigen creatieve manier van lesgeven. Het enthousiasme waarmee jij voor de klas staat maakt jou toegankelijk voor leerlingen. Je vindt het leuk om te differentiëren; juist de leerling die extra aandacht nodig heeft erbij te betrekken en de leerling die door de lesstof fietst extra uit te dagen. Ook ben je een toegevoegde waarde voor het team waarin je werkt doordat jij jouw ervaringen deelt. Je bereidt de lessen goed voor en indien nodig neem je deel aan sectieoverleggen en rapportvergaderingen. Klaar om het verschil te maken en de uitdaging aan te gaan?!

Functie eisen

- In het bezit van een lesbevoegdheid Duits;
- relevante stage- en / of werkerving;
- Je wordt wild van spelfouten;
- Je beleeft plezier aan het overbrengen van de Duitse taal en cultuur;
- Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;
- Zin om te werken voor een tof en fris bedrijf als Maandag®.

Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl of 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden