Dialyse Verpleegkundige

  • Category zorg
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo mbo
  • remoteId 9011345

Over de functie

“Tijd is geld”, zei de manager. “Zorg is tijd nemen”, zei de zorgverlener. Jij bent de Dialyseverpleegkundige die wij zoeken! Met een hart voor de zorg én voor jouw patiënten!

Voor een opdrachtgever in Zuid-Limburg ben ik per direct op zoek naar een Dialyseverpleegkundige. Als Dialyseverpleegkundige verleen je intensieve specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten met een acute of chronische nierfunctiestoornis.

De afdeling waar je werkzaam zal zijn binnen onze opdrachtgever is een uitdagende en open werkplek waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd! De woorden ‘samenwerking, betrokkenheid, motivatie, inzet en innovatie’ staan binnen deze afdeling centraal. Het dialysecentrum bij onze opdrachtgever is nog geen jaar oud, waardoor het een moderne werkomgeving is en zeker een stap in de toekomst voor de patiëntenzorg! In het dialysecentrum worden nierfunctie vervangende behandelingen toegepast, waaronder actieve en passieve hemodialyse, hemoperfusie, CVVH, peritoneaal en plasmaferese.

Functie eisen

Wij vragen van jou een afgeronde opleiding of aantekening tot dialyse verpleegkundige. Uiteraard ben je ook BIG geregistreerd! Daarnaast ben je in staat om zorgvuldig, zelfstandig en in teamverband te werken. Je werkt nauwkeurig en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je toont initiatief en je bent bereid om je collega’s te inspireren. Ten slotte heb je een flexibele houding ten opzichte van verandering en vernieuwing!

recruiter van de vacature

Maxime Engelschman

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden