Docent Wiskunde - vast dienstverband

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9011355
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij een kei in het motiveren van een leerling in het voortgezet onderwijs voor het vak Wiskunde? Sta jij te shinen voor de klas wanneer je een algoritme kan uitleggen? Dan zoek ik jou! Reageer snel en ik zorg voor jouw nieuwe, frisse Maandag®!

Voor onze vestiging Eindhoven ben ik op zoek naar een docent Wiskunde 2e graads die in vaste dienst wil treden. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent, die het leuk vindt om les te geven aan leerlingen van het vmbo, havo of vwo. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van je lessen en de nazorg ervan. Belangrijk dat je direct in kan stappen en de lessen kan geven na de zomervakantie. Enige ervaring met zelfstandig lesgeven op deze niveaus is dan ook gewenst. Wij bieden je een groot netwerk aan scholen in deze regio aan, in combinatie met vastigheid qua inkomsten. Ook heb je de mogelijkheid om bij verschillende scholen een kijkje in de keuken te nemen en op diverse niveaus les te geven. Belangrijk dat je de leerlingen weet te motiveren en enthousiasmeren voor het vak Wiskunde. Het aanbieden van diverse didactische werkvormen, het bieden van structuur in je lessen en het beste uit de leerling willen halen zijn kwaliteiten die nodig zijn voor deze functie. Ben je flexibel inzetbaar, gemotiveerd en heb je een bevoegdheid? Interesse om snel aan de slag te gaan? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!!

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en professionals tevreden. Voor alle contractvormen geldt een passend salaris.

Functie eisen

- 1e of 2e graads bevoegdheid voor Wiskunde of studerend hiervoor
- Sterk klassenmanagement
- Flexibel, zelfverzekerd en breed inzetbaar
- Beschikbaar voor 0,5-0,9 fte

recruiter van de vacature

Wendy Houben

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden