Verkeerskundige

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland flevoland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9011282

Over de functie

Kijk jij graag door een verkeerskundige bril naar structuurvisies, gebiedsvisies en bestemmingsplannen? En ben je op zoek naar plezier in je werk? Dan ben je bij Maandag op de juiste plek!

Voor diverse opdrachtgevers in de non profit sector is Maandag met regelmaat op zoek naar professionals met ervaring als Verkeerskundige. Afhankelijk van het project kan de duur en het aantal uur verschillen.

Wat ga je doen in de functie van Verkeerskundige? Je levert een bijdragen aan het ontwikkelen, uitwerken en evalueren van een samenhangend beleid op het gebied van verkeer en vervoer op het niveau van stad en regio. Ook lever je een inhoudelijke verkeersplanologische bijdrage aan structuurvisies, gebiedsvisies, bestemmingsplannen, projecten en andere beleidsplannen op lokaal en regionaal niveau. Je signaleert en interpreteert relevante ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer. Daarnaast anticipeer je op mogelijke consequenties van nieuwe ontwikkelingen voor het gemeentelijk beleid en de taken van de afdeling en het team Verkeersplanologie.

Functie eisen

  • HBO diploma, richting Verkeerskunde
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeentelijke organisatie
  • Ervaring met participeren in verkeerskundige/verkeersplanologische projecten en het opstellen van beleid

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Moniek Teunissen

recruiter van de vacature

Moniek Teunissen