Verzorgende IG

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo
  • Category ggz
  • remoteId 9011245
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Jij loopt de hele dag rond met een glimlach op jouw gezicht. Het zorgdragen voor jouw cliënten maakt jou namelijk gelukkig! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het verzorgen, verplegen en het individueel (of in groepsverband) begeleiden van cliënten conform het zorgplan. Dit zorgplan is op iedere cliënt persoonlijk toegesneden. Doordat jij het zorgplan consequent uitvoert, zorg jij voor regelmaat, duidelijkheid en een hoge kwaliteit. Je gaat gefocust te werk en bouwt een band op met jouw klanten. Met het oog op de zorgdoelen, signaleer jij veranderingen. Dit maakt jou sterk in het vaststellen en aanpassen van de zorgvraag.
Je ondersteunt jouw cliënten bij de algemene dagelijkse levensbehoeften en assisteert deze bij de afwisselende dagactiviteiten. Jouw affiniteit op het gebied van psychogeriatrie en de verzorging en begeleiding van ouderen is voelbaar voor de mensen. Met jouw empathie, integriteit en scherpe oog voor het behoud van zelfstandigheid zorg je ervoor dat jouw cliënten twinkelende ogen hebben zodra je het huis binnen stapt.

Functie eisen

Als Verzorgende IG bij Maandag®:
- Ben je in het bezit van een MBO diploma Verzorgende IG
- Kan je een VOG aanleveren
- Heb bent flexibel inzetbaar en rond de 24 uur beschikbaar (bespreekbaar)


Wat bied Maandag® jou?
Een markt conform salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Daarnaast bieden wij afwisseling in opdrachten en een platform voor het volgen van trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.
Ben jij nieuwsgierig geworden en zou je meer willen weten over wat Maandag® voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze opdrachtgevers en maak graag kennis met jou.

recruiter van de vacature

Lisa Frijters

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden