Wijkverpleegkundige - Vast Dienstverband

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9011241
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Is geen zorgvraag jou te gek en ben je graag onderweg? Zet jij je daarnaast graag in voor de mensen die extra zorg nodig hebben? Wat fijn dat ik je gevonden heb! Neem je zo snel mogelijk contact op? 06- 83459432

Als verpleegkundige spring jij op Maandag® ochtend vol energie uit je bed, benieuwd naar wat deze dag jou gaat brengen. Jij weet als geen ander dat een werkdag van verpleegkundige nooit het zelfde is. En dat is maar goed ook want dit geeft jou energie! Geen zorgvraag is jou te gek en jij bent in staat om altijd een passende oplossing te bieden. Je stelt de cliënt centraal, biedt zorg op maat en het streven is de cliënt zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen.

Verzorgen, verplegen en begeleiden doe jij vanuit liefde voor het vak. Met jouw empathie, integriteit en scherpe oog voor het behoud van zelfstandigheid zorg je ervoor dat jouw cliënten een glimlach op hun gezicht hebben zodra je het huis binnen stapt. Jouw werk doe je systematisch en hygiënisch en volgens het opgestelde zorgplan. Het zorgplan wordt consequent uitgevoerd, hiermee zorg jij voor regelmaat en zorg van hoge kwaliteit. Jouw professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk door je sociale vaardigheden, betrouwbaarheid en inhoudelijke kennis. Daarbij bent je niet schuw om deze informatie te delen met jouw collega´s!

Functie eisen

Als HBO-verpleegkundige bij Maandag®:

- Ben je in het bezit van een HBO-Verpleegkundige diploma
- Ben je BIG-geregistreerd
- Ben je in bezit van een rijbewijs
- Heb je een flexibele instelling en een stevige persoonlijkheid
- Ben je bevoegd en bekwaam voor de meest voorkomende verpleegtechnische handelingen
- Indicaties kunnen stellen is een pré
- Werk je met je handen, hoofd en hart

recruiter van de vacature

Lisa Frijters

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden