Docent Natuurkunde

  • Category onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9011226

Over de functie

Krijg jij als geen ander energie van de begrippen warmte, licht, magnetisme en geluid? Kan jij deze Natuurkundige verschijnselen vol passie uitleggen aan je leerlingen? Een grapje hier en daar maar toch op een informatieve manier je lessen verzorgen? Dan ligt bij Maandag® Groningen een vast dienstverband op je te wachten! Neem contact met mij op via alet.boerma@maandag.nl of 06 12 22 68 44.

Maandag® Groningen is voor volgend schooljaar op zoek naar een getalenteerde docent Natuurkunde die op eigentijdse wijze invulling kan geven aan lessen in de onder- en bovenbouw VO of binnen het MBO. Daarnaast heb je oog voor het begeleiden en ondersteunen van je leerlingen. Je lessen bereid je goed voor en je kijkt de toetsen en werkstukken na. Verder draag jij je steentje bij aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Je neemt deel aan vergaderingen en deelt waar nodig je kennis en ervaring.

Als docent Natuurkunde bij Maandag® zorg je voor innovatieve lessen en verwonder jij de leerlingen. Je geeft de leerlingen een glimlach van oor tot oor, daar doe je het voor!

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een salaris conform de onderwijs cao en je krijgt uiteraard de schoolvakanties doorbetaald. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast maak je deel uit van een groep onderwijskundige om je kennis te vergoten.
Wil jij gebruik maken van ons netwerk door bij verschillende scholen lessen te verzorgen, dan zijn wij op zoek naar jou! Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden via Maandag® te bespreken.

Functie eisen

• 1e of 2e graads lesbevoegdheid Natuurkunde of je bent in opleiding
• Ervaring met het les geven binnen het VMBO, HAVO en VWO of MBO
• Je hebt inlevingsvermogen en beschikt over klassenmanagement

recruiter van de vacature

Alet Boerma

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden