Gezocht: Docent Natuurkunde Scheikunde 1ste of 2de graad (Dienstverband)

  • remoteId 9011172

Over de functie

Docenten waarbij Natuurkunde en Scheikunde door de aderen stroomt opgelet! Maandag® Breda is ter uitbreiding van het docententeam op zoek naar Natuurkunde en Scheikunde Docenten 1ste of 2de graad. Zoek jij een uitdaging met veel flexibiliteit en zekerheid in regio Midden- en West Brabant of Zeeland? Lees dan snel verder!

Op basis van een tijdelijk of vast dienstverband ga je de uitdaging aan op diverse scholen. Je geeft les binnen het VO of MBO en weet je leerlingen enthousiast te maken voor het vakgebied. Jij leert jouw leerlingen hoe de wondere wereld van Natuurkunde en Scheikunde eruit ziet, op een manier die tot de verbeelding spreekt. Als docent beschik je over een sterk klassenmanagement en weet je goed te differentiëren binnen de klassen waarvoor jij verantwoordelijkheid draagt. Door een goede voorbereiding heb jij jouw lessen onder controle en weet je op een creatieve manier de lesstof over te brengen. Daarnaast heb je oog voor de leerling die extra hulp nodig heeft, maar weet je ook de leerling die zoekt naar uitdaging te prikkelen.

Functie eisen

Functie-eisen:
- Je bent in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid of bent in de afrondende fase van de lerarenopleiding.
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het lesgeven van Natuurkunde en/of Scheikunde binnen het VO of MBO.
- Je weet leerlingen te motiveren, hebt natuurlijk overwicht en bent flexibel.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Ben jij die gedreven Docent Natuurkunde en/ of Scheikunde die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV te mailen naar stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766.

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

recruiter van de vacature

Stijn Thielen