Verpleegkundige - vast dienstverband

  • Category zorg
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9011076

Over de functie

Wil je graag aan het werk in een ziekenhuis? Je kunt onder andere aan de slag op de volgende afdelingen: recovery, dialyse, intensive care of spoedeisende hulp!

Of ben je liever werkzaam in een zorginstelling? En gaat je voorkeur dan uit naar Somatiek, PG of revalidatie?

Als verpleegkundige niveau 4 is het zelfs mogelijk om extra taken op je te nemen, zoals een stukje kwaliteit en veiligheid of coachen en coördineren.

Naast een ziekenhuis of zorginstelling is het ook mogelijk om routes te lopen in de thuiszorg! Hierbij ben je verantwoordelijk voor je eigen routes en werk je voornamelijk zelfstandig.

Alles is mogelijk via Maandag®!

Wat heeft Maandag® jou te bieden? Een VAST DIENSTVERBAND!
Bij ons werken met een vast dienstverband betekent dat je steeds verschillende projecten uitvoert van een aantal maanden, op verschillende plekken. We bespreken van tevoren hoeveel uren en dagen je per week wil gaan werken en gaan dan op zoek naar een passende eerste uitdaging.

Je krijgt door Maandag® de mogelijkheid geboden om breed ervaring op te doen, waarbij je iedere maand een vast loon ontvangt. Jij gaat aan de slag als Verpleegkundige bij onze opdrachtgevers, wij zorgen voor de opdrachten. Dit biedt je de kans om niet vast te roesten doordat je juist afwisselend aan de slag kunt zijn en je kunt jezelf verder ontwikkelen!

Laat mij weten wat je voorkeur geniet, samen zorgen we voor een nieuwe frisse uitdaging! Neem contact op via 06-13250700 of stuur je CV naar maxime.engelschman@maandag.nl.

Functie eisen

• Een diploma en BIG registratie als Verpleegkunde niveau 4 of 5
• Voorbehouden handelingen op orde

recruiter van de vacature

Maxime Engelschman

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden