Docent Wiskunde 1ste graad - Vast Dienstverband

  • remoteId 9011021

Over de functie

Ben jij op zoek naar nieuwe patronen en structuren? Laat dit dan het omslagpunt zijn, maak een scherpe hoek van 25 graden en solliciteer bij wellicht jouw nieuwe werkgever: Maandag®!

Als docent Wiskunde bij Maandag® is geen schooljaar hetzelfde! Doordat je gedetacheerd wordt bij verschillende scholen in de regio Kennemerland, Kop van NH, West-Friesland, IJmond en in de Zaanstreek heb je veel afwisseling in je werk. Je leert werken met diverse wiskundige methodes waar je nog geen ervaring mee hebt, en krijgt te maken met diverse schoolculturen. Werk je het ene schooljaar ergens waar ze volledig op de hoogte zijn van vernieuwend onderwijs, is je volgende opdracht juist weer het lesgeven op een school waar dit nog in de kinderschoenen staat. Hierbij staat jouw eigen ontwikkeling centraal! Naast de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, zal automatisch ook je eigen netwerk groeien. Maandag® biedt de zekerheid van een vast dienstverband en de mogelijkheid tot een auto van de zaak! Is je interesse gewekt? Mail dan jouw CV door zodat wij je uit kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons op de vestiging in Alkmaar®!

Ben jij DE docent Wiskunde 1ste graad van Maandag® Alkmaar, dan heb je de verantwoordelijk voor het doceren van het vak Wiskunde aan leerlingen van de bovenbouw Havo en VWO, inclusief examenklassen. Hierbij begeleid en ondersteun je de leerlingen. Ook ontwikkel je lesmateriaal en zie je het als een uitdaging om van elke les weer een onvergetelijke te maken! Signaleer je vreemd gedrag van een leerling of komen er vragen vanuit ouders, dan sta je ze ook even netjes te woord. Je woont vergaderingen bij en kijkt, met veel nieuwsgierigheid naar de resultaten, de toetsen en werkstukken van je leerlingen na.

Functie eisen

- Je beschikt over een 1ste graads bevoegdheid voor het vak Wiskunde of je bent in opleiding voor deze bevoegdheid
- Je hebt werkervaring opgedaan binnen het voortgezet onderwijs, minimaal in de vorm van een stage
- Je beschikt over de volgende competenties: Vakkennis, coaching en motiveren van leerlingen, flexibel
- Je bent beschikbaar voor 0,3 – 1 fte

recruiter van de vacature

Wendy Smit

recruiter van de vacature

Wendy Smit