Gezocht voor schooljaar 2017-2018: Docent economie en M&O 1e of 2de graad

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • remoteId 9010999
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor onze opdrachtgevers in regio Midden- en West-Brabant en Zeeland ben ik op zoek naar een docent economie en M&O. Ben jij voor schooljaar 2017-2018 op zoek naar een nieuwe onderwijs uitdaging in een dynamische omgeving, solliciteer dan direct!

Je hebt een passie voor het vak Economie en M&O en brengt graag kennis over aan leerlingen in het voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Dit doe je op een creatieve manier die tot de verbeelding spreekt. Daarnaast ambieer jij afwisseling in je werk en weet je goed te differentiëren.

Als docent sta je stevig in je schoenen en bepaal jij duidelijke kaders in de klas. Een goed georganiseerd klassenmanagement is jou niet vreemd. Verder heb je oog voor het individu en pas jij jouw manier van onderwijzen aan op de individuele behoeften van de leerling. Van begin tot eind weet jij als Docent Economie en M&O jouw les in duidelijke banen te leiden. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met leuke praktijk opdracht of een interessante discussie.

Functie eisen

- In het bezit van een 1e of 2e graad bevoegdheid voor Economie of in de afrondende fase van je opleiding Docent Economie.
- Minimaal 1 jaar werkervaring met het geven van Economie en M&O lessen.
- Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen.
- Je bent gepassioneerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Valt er in deze vacature voor jou winst te behalen? Neem dat direct contact met mij op door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden