Docenten Economie 1e of 2e graad

  • Category onderwijs
  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9010999

Over de functie

Economie is overal! Kijk naar het journaal of sla de krant maar open. Jij laat leerlingen dit inzien door ze een economische bril aan te meten, waarmee ze inzicht krijgen in economische principes; ontwikkelingen en problemen. Als 1e of 2e graad Docent Economie stimuleer jij leerlingen in hun probleemoplossend vermogen en wakker jij de discussie omtrent economische onderwerpen aan.

Je hebt een passie voor het vak Economie en brengt graag kennis over aan leerlingen in het Voortgezet Onderwijs of Middelbaar Beroeps Onderwijs. Dit doe je op een creatieve manier die tot de verbeelding spreekt. Daarnaast ambieer jij afwisseling in je werk en ben je graag actief bij diverse scholen in regio Noord-Brabant of Zeeland. Als docent sta je stevig in je schoenen en bepaal jij duidelijke kaders in de klas. Een goed georganiseerd klassenmanagement is jou niet vreemd. Verder heb je oog voor het individu en pas jij jouw manier van onderwijzen aan op de individuele behoeften van de leerling. Van begin tot eind weet jij als Docent Economie jouw les in duidelijke banen te leiden. Leerling krijgen van jou de ruimte voor een grap, maar alleen op passende momenten. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met leuke praktijk opdracht of een interessante discussie.

Maandag® Breda biedt je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken bij verschillende scholen. Dit kan in de vorm van een tijdelijk of vast dienstverband. Maak gebruik van jouw kwaliteiten als docent en ons uitgebreide netwerk binnen het onderwijs om je persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven.

Functie eisen

- In het bezit van een 1e of 2e graad bevoegdheid voor Economie of in de afrondende fase van je opleiding Docent Economie.
- Minimaal 1 jaar werkervaring met het geven van Economie lessen binnen het voortgezet onderwijs of Middelbaar Beroeps Onderwijs.
- Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen.
- Je bent gepassioneerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Valt er in deze vacature voor jou winst te behalen? Neem dat direct contact met mij op door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden