Docent Aardrijkskunde per direct

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9010999

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Regio Breda ben ik per direct op zoek naar een docent Aardrijkskunde. Ben jij per direct op zoek naar een nieuwe onderwijs uitdaging, solliciteer dan direct!

Je hebt een passie voor het vak Aardrijkskunde en brengt graag kennis over aan leerlingen in het voortgezet onderwijs. Dit doe je op een manier die tot de verbeelding spreekt. Daarnaast ambieer jij afwisseling in je werk en weet je goed te differentiëren.

Als docent sta je stevig in je schoenen en bepaal je duidelijke kaders in de klas. Een goed georganiseerd klassenmanagement is jou niet vreemd. Verder heb je oog voor het individu en pas jij jouw manier van onderwijzen aan op de individuele behoeften van de leerling. Van begin tot eind weet jij als docent aardrijkskunde jouw les in duidelijke banen te leiden. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met leuke praktijk opdracht of een interessante discussie.

Functie eisen

  • In het bezit van een 2e graad bevoegdheid voor Aardrijkskunde of in de afrondende fase van de opleiding.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring met het geven van aardrijkskunde.
  • Zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen.
  • Je bent gepassioneerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk.

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Valt er in deze vacature voor jou winst te behalen? Neem dat direct contact met mij op door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

recruiter van de vacature

Stijn Thielen