Docent Biologie 1e of 2e graad

  • Category onderwijs
  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9010936

Over de functie

Organen en cellen; Mens en milieu; Voortplanting; Evolutie en Erfelijkheid. Dit is een greep uit de onderwerpen die jou als 1e en 2e graad Biologie Docent altijd hebben gefascineerd. Het delen van jouw kennis over de Biologie is een passie die jij als Docent Biologie het liefst vorm geeft in een afwisselende omgeving. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan gaat Maandag® Breda graag met jou de samenwerking aan!

Als 1e of 2e graad Docent Biologie zal je, rekening houdende met jouw ervaringen en wensen, verschillende uitdagingen aangaan in het voortgezet onderwijs in regio Midden- en West Brabant of Zeeland. Dit kan in de vorm van een tijdelijk of vast dienstverband. Als docent Biologie weet jij als geen ander hoe je op een creatieve en enthousiaste manier de bovenstaande onderwerpen doceert aan leerlingen. Kortom lesgeven zit in jouw DNA!

Functie eisen

- Je hebt een 1e of 2e graad lesbevoegdheid Biologie.
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het les geven van Biologie binnen het voortgezet onderwijs.
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.
- Je weet leerlingen te motiveren, hebt natuurlijk overwicht en bent flexibel ingesteld.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld door deze vacature? Solliciteer dan direct door de CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766.

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden