Docent Duits 1e of 2e graad

  • Category onderwijs
  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9010935

Over de functie

Docenten Duits opgelet! Maandag® Breda zoekt een 1e of 2e graad Docent Duits die toe is aan een nieuwe carrière stap. Ben jij voor het komende schooljaar als Docent Duits op zoek naar een flexibele uitdaging in regio Midden- en West Brabant of Zeeland? Wil je daarnaast genieten van meer zekerheid in de vorm van een vast dienstverband, dan biedt Maandag® Breda jou deze kans!

Als 1e of 2e graad Docent Duits word je, rekening houdende met jouw ervaring en wensen ingezet op diverse scholen. Daarnaast zal je lesgeven aan leerlingen in klassen van verschillende niveaus. Op een creatieve wijze begeleidt jij jouw leerlingen door de lesstof. Je hebt aandacht voor de leerling die jouw hulp hard nodig heeft en weet de leerling die de Duitse taal goed beheerst extra uit te dagen. Door jouw manier van lesgeven en door in te spelen op de behoeften van jouw leerlingen, weet je het beste uit je leerlingen naar boven te halen.

Functie eisen

- Je hebt een 1e of 2e graad lesbevoegdheid Duits (of je bent bezig met de afrondende fase van de
lerarenopleiding Duits).
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.
- Je hebt minimaal 1 jaar werk- en/of stage ervaring binnen het onderwijs voortgezet of middelbaar
Beroepsonderwijs.
- Je bent gek op afwisseling.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Ben jij ervan overtuigd dat jij in dit plaatje past? Ga dan de uitdaging met ons aan! Solliciteer door je CV te versturen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766.

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden