Gezocht: Docent Techniek 2de graad schooljaar 2017-2018

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • remoteId 9010934
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij die Docent Techniek die als een draaiend tandwiel een groep leerlingen in beweging weet te brengen? Dan is Maandag® Breda op zoek naar jou! Maandag® biedt jou de mogelijkheid als 2e graad Docent Techniek jezelf verder te ontwikkelen binnen het voortgezet onderwijs en MBO. Lesgeven bij verschillende scholen zie jij als een positieve uitdaging, die jouw ontwikkeling verder vorm geeft.

Je beschikt niet alleen over voldoende vak gerelateerde kennis, maar weet ook een duidelijk klassenmanagement te voeren. Jij boort de juiste vak gerelateerde onderwerpen aan om jouw leerlingen te enthousiasmeren en bij de les te houden. Je bent vindingrijk en weet deze eigenschappen ook bij leerlingen naar boven te halen.

Functie eisen

- Je hebt een 2de graad afgeronde opleiding als docent Techniek.
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het doceren van Techniek aan leerlingen binnen het voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs.
- Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om in verschillende keukens jouw talent te laten zien en te ontwikkelen.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld door deze vacature? Neem dan direct contact met mij op door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden