Docent Zorg en Welzijn

  • remoteId 9010934

Over de functie

Ben jij docent Zorg en Welzijn die op zoek is naar een nieuwe stap? Dan is Maandag® Breda op zoek naar jou! Maandag® biedt jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het voortgezet onderwijs. Ben je per direct beschikbaar voor 1,0 fte en klaar voor een nieuwe uitdaging, solliciteer dan direct.

Je beschikt over voldoende vak gerelateerde kennis en weet een duidelijk klassenmanagement te voeren. Jij boort de juiste vak gerelateerde onderwerpen aan om jouw leerlingen te enthousiasmeren en bij de les te houden. Je bent vindingrijk en weet deze eigenschappen ook bij leerlingen naar boven te halen.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding als docent zorg en welzijn.
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het doceren van zorg en welzijn.
- Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om in verschillende keukens jouw talent te laten zien en te ontwikkelen.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld door deze vacature? Neem dan direct contact met mij op door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

recruiter van de vacature

Stijn Thielen