Docent Nederlands 2de graad voor Mbo gezocht

  • remoteId 9010933

Over de functie

Per direct is Maandag® Breda op zoek naar een docent Nederlands 2de graad voor het Mbo. Ben jij per direct voor 0,8 Fte. beschikbaar en heb je een passie voor MBO studenten? Solliciteer dan direct!

Als Docent Nederlands haal jij voldoening uit het begeleiden van studenten in de Nederlandse taal. Je maakt ze wegwijs in de voor velen lastige Nederlandse grammatica; spelling en het ontleden van zinnen. Daarnaast weet je de taal interessant te maken door aan te sluiten op de beroepspraktijk. Verder ben je pedagogisch sterk en beschik je over een stevig klassenmanagement.

Functie eisen

- Jij beschikt over een 2e graad lesbevoegdheid Nederlands of volgt de lerarenopleiding Nederlands.
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het doceren van Nederlands.
- Stevig klassenmanagement.
- Bedreven in het coachen, motiveren en stimuleren van leerlingen.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens cao onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Geprikkeld door deze vacature? Neem dat direct contact met mij op door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766.

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

recruiter van de vacature

Stijn Thielen