Jurist Handhaving

  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9010832
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als ervaren handhavingsjurist, begrijp jij als geen ander waar handhaving om draait. Je houdt je bezig met de Wabo, APV's, Veiligheid, Openbare Orde, en vele andere vraagstukken en onderwerpen. Maandag® Arnhem biedt jou de voordelen van een jaarcontract of vast contract, waarvanuit je door ons bij diverse provincies, gemeenten en/of omgevingsdiensten wordt bemiddeld.

Van een (medior) Jurist Handhaving verwachten we dat je het totale takenpakket van handhavingsprocedures op je neemt. Denk daarbij aan het opstellen van probleem-, omgevings- en risicoanalyses. Andere voorbeelden zijn het schrijven van juridische aanschrijvingsbrieven in het kader van bestuursdwang of een bestuurlijke dwangsom. Tevens wordt van jou verwacht dat je gevraagd én ongevraagd juridisch advies verstrekt aan andere afdelingen van de overheidsinstelling waarvoor je werkt. Uiteraard valt ook vertegenwoordiging in rechte (bezwaar, beroep en hoger beroep) onder de taken van een handhavingsjurist.

Maandag® is dé detacheerder binnen de publieke sector. Bij Maandag® Arnhem gaan échte vakspecialisten voor jou aan de slag voor de beste match. De accountmanager en recruiter op de vestiging in Arnhem zijn immers beiden jurist: dit stelt ze in staat om door te dringen tot de kern van de eisen én voorkeuren van zowel de opdrachtgever als die van jou, de professional. Wij kennen het verschil tussen bestuursdwang en een last onder dwangsom, om maar wat te noemen. Onze samenwerking hoeft niet beperkt te blijven tot een korte opdracht: Maandag Arnhem is actief op zoek naar ervaren professionals om als contractant (jaarcontract of zelfs vast dienstverband) voor langere tijd aan Maandag® Arnhem te binden.

Wat kan Maandag® jou bieden?
• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden
• Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
• Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Deze vacature is algemeen wervend van aard: bovenstaande algemene vacaturetekst is gebaseerd op de inhoud van de diverse vacatures voor jurist handhaving die wij de afgelopen periode hebben ontvangen. Deze vacature is niet gekoppeld aan één specifieke opdracht.

Functie eisen

-Afgeronde opleiding WO-rechten, afstudeerrichting bestuursrecht;
-Minimaal 2 jaar ervaring als handhavingsjurist bij een overheidsinstelling, bij voorkeur bij een gemeente;
-Aantoonbare ervaring in het in rechte vertegenwoordigen van een overheidsinstelling, bij voorkeur tot en met hoger beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State;

recruiter van de vacature

Frank Heessels

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden