Schuldhulpverlener

  • Category financieel sociaal domein ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9010696

Over de functie

Gezocht en gewild: een SCHULDHULPVERLENER!
Ben jij de schuldhulpverlener die zichzelf ziet werken in een gemeente en krijg jij energie van het oplossen van complexe schuldenproblematiek? Dan daag ik je uit om te reageren!

Voor een opdrachtgever zoeken wij een schuldhulpverlener die zo spoedig mogelijk beschikbaar is.
Als schuldhulpverlener ben jij verantwoordelijk voor het behandelen van aanvragen en het technisch onderzoek hiervan. Zo voer jij onderzoek naar de schuldenproblematiek en stelt hiervoor een schuldhulpverleningsplan op, je onderhandelt met schuldeisers en hebt de bevoegdheid tot het verstrekken van kredieten en bemiddeling. Tevens beheer jij je eigen caseload, leg je huisbezoeken af en voer je (confronterende) gesprekken met cliënten. Hierdoor ben jij het aanspreekpunt voor de cliënt. Je signaleert knelpunten in de werkprocessen en geeft advies ten aanzien van de mogelijke oplossingsrichting.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan onderstaande eisen? Dan is het tijd dat wij elkaar leren kennen!

Functie eisen

Eisen:
- HBO denk- en werkniveau
- Recente gemeentelijke ervaring
- Ervaring met Art Allegro
- Kennis van relevante wet- en regelgeving
- Kennis van de sociale kaart
Wij stellen alle sollicitaties op prijs. Mocht je binnen één week geen reactie hebben ontvangen, dan kun je ervan uitgaan dat je cv niet wordt meegenomen in de verdere procedure. Wel houden wij je cv in ons bestand!

recruiter van de vacature

Marree Kemps

recruiter van de vacature

Marree Kemps