Bouwinspecteur

  • Category bouw en civiel
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9010667

Over de functie

Gezocht: Bouwinspecteur! Heb jij in deze rol ervaring? En sta je open voor leuke, nieuwe opdrachten? Neem dan snel contact op!

Als Bouwinspecteur ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de naleving van vergunningen en gemeentelijke regelgeving. Denk hierbij onder andere aan toezichthoudende en handhavende werkzaamheden op het terrein van bouwregelgeving en ruimtelijke ordening. Ook controleer je bouw- en sloopwerkzaamheden en heb je te maken met het bouwbesluit en met bestemmingsplannen. Daarnaast onderhoud je als Bouwinspecteur contacten met burgers en bedrijven, en daarbij neem je verschillende rollen aan; soms adviserend, dan weer handhavend. Tenslotte moet je als Bouwinspecteur handhavend optreden bij illegale bouw en bij bouwen in afwijking van de verleende vergunning.

Functie eisen

Als Bouwinspecteur voldoe je aan de volgende eisen:
- Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
- Minimaal ABW 1;
- Ervaring met wet- en regelgeving omtrent gemeentelijke vergunningen;
- Actuele kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving.

Wat heeft Maandag® jou als Bouwinspecteur te bieden?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

recruiter van de vacature

Kim Cremer

recruiter van de vacature

Kim Cremer