Verzorgende IG / Verpleegkundige - Grootschalig

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9010604
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Ben jij naast Verzorgende IG of Verpleegkundige ook een ideale gastheer/-vrouw? Verzorg jij je cliënten niet alleen maar leg je ze zowel letterlijk als figuurlijk in de watten? Wij komen dan graag meer over jou te weten!

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG of Verpleegkundige die affiniteit heeft met cliënten met een Psychogeriatrische aandoening (Grootschalig).

De afdeling waar je komt te werken heeft 28 cliënten. Op deze afdeling verblijven cliënten met een psychogeriatrische aandoening. Je biedt op methodische wijze cliëntgerichte verpleging en verzorging op basis van de individuele zorgbehoefte, zoals deze is vastgelegd in het zorgplan/zorgdossier. Richtinggevend hierbij is de zorgvisie, waarin optimaliseren van het woonleefklimaat, zorg-op-maat in de eigen (sociale) omgeving en professionaliteit centrale waarden zijn.

Gastvrijheid is een belangrijk begrip voor onze opdrachtgever en daarom verwachten we dat je als Verzorgende IG / Verpleegkundige vindt dat de klant koning is. Dit laat je zien in zowel je bejegening, houding en gedrag richting onze cliënten en collega’s. Respect, aandacht en cliëntgerichtheid zijn hierbij sleutelwoorden. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn noodzakelijk, naast collegialiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en representativiteit.

Je komt terecht in een gemotiveerd team dat momenteel bezig is met een kwaliteitsontwikkelingsproces van de afdeling. Iedereen mag meedenken over het verbeteren van de zorg, daarom is een pro-actieve houding belangrijk. Oplossingsgerichte en vernieuwende ideeën waarderen zij hierbij zeker.

Functie eisen

Allereerst ben je in het bezit van het diploma verzorgende IG of verpleegkunde. Daarnaast is kennis van de doelstelling van de afdeling alsmede doelgroep-specifieke kennis van belang voor de afdeling waar je werkzaam bent, zoals kennis van psychogeriatrische zorg.
Verder ben je bekwaam in verpleegtechnische vaardigheden en kun je methodisch en vraaggericht werken. Flexibiliteit is belangrijk, je kunt namelijk ingepland worden voor alle diensten.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Annebel Buermans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden