Verpleegkundige / Verzorgende IG - Kleinschalig Wonen

  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9010601
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Kom jij goed tot je recht in een zelfstandig functionerend team? Kun je je goed inleven in de situatie van een cliënt en heb je aandacht voor hun familie of relaties? Ben jij geheel gericht op het welzijn van de cliënten? Dan is dit jouw droombaan!

Voor een van onze opdrachtgevers in Tilburg zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige of Verzorgende IG die graag in een Kleinschalig Wonen setting wil werken.

Onze opdrachtgever heeft diverse kleinschalig woonvoorzieningen. Binnen deze kleinschalige woonvoorzieningen delen een klein aantal bewoners een woning. Deze bewoners ontvangen zorg en verpleging die gelijkwaardig is aan de zorg die ze op een verpleegafdeling zouden krijgen. De bewoners vormen samen een huishouden en worden hierbij ondersteund door mantelzorgers, het wijknetwerk en professionals. Op kleinschalig wonen staat wonen en het welzijn van de cliënt centraal.

Binnen deze organisatie werken ze met zelfstandig functionerende teams met een manager op afstand. De teams worden ondersteund door een locatiecoach. De visie welzijn, wonen en zorg wordt uitgedragen door een individuele benadering naar cliënten, met als doel dat ze zich thuis voelen. Als medewerker zorg je voor een prettig woon- en leefklimaat voor de cliënten. Hierbij is het belangrijk dat je hen ondersteuning biedt bij wat ze nodig hebben. Je kunt je goed inleven in de situatie van de cliënt en hebt aandacht voor hun familie en/of relaties en mantelzorgers. Alles is gericht op het welzijn van de cliënten. Je begeleidt waar wenselijk en conform opleiding, leerlingen en stagiaires.

Functie eisen

Op in aanmerking te komen voor het Kleinschalig Wonen gelden de volgende eisen:
- Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4;
- Je hebt affiniteit met de doelgroep PG;
- Je bent bevoegd en bekwaam om verpleegtechnische handelingen zelfstandig uit te voeren;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
- Je denkt en werkt graag mee aan nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg;
- Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
- Je ondersteunt de kernvisie en afdelingsvisie;
- Je bent flexibel en integraal verantwoordelijk;
- Je hebt feeling voor belevingsgericht werken.

recruiter van de vacature

Annebel Buermans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden