Docent 2016 - 2017

  • Category onderwijs
  • Region utrecht zuid-holland noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9010533

Over de functie

Er zijn verschillende definities voor de functie van Docent. De meest voorkomende definitie is: persoon die onderwijs verstrekt. Wij bij Maandag® zijn op zoek naar Docenten die het verschil maken in het voortgezet, middelbaar, hoger en speciaal onderwijs.

Als Docent van Maandag® ga je elke schooldag door weer en wind naar je werk en sta je vol passie jouw vak over te brengen op een groep leerlingen. Ontwikkeling van je leerlingen gaat je aan het hart. Je krijgt voldoening uit je werk waarbij plezier en creativiteit de boventoon voeren. Het beantwoorden van vragen is een reflex voor je. Wild krullend kijk je toetsen na. Een groene en rode pen zitten natuurlijk standaard in je tas. Je blijft relaxed in de druktepieken van het onderwijs. Jij bent die Docent die jouw leerlingen nooit meer zullen vergeten.

Functie eisen

- Jij hebt een 2e of 1e graad lesbevoegdheid (of bezig met het afronden van de opleiding);
- Je hebt relevante stege- en/of werkervaring als Docent;
- Van nature motiveer en stimuleer jij jouw leerlingen;
- Je bent gek op afwisseling binnen het onderwijs.

Ken of ben jij een Docent Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Rekenen, Economie, Natuurkunde, Scheikunde, Verpleegkunde, Biologie, et cetera. Docenten van de toekomst sta op! Bruis jij van de energie en weet jij van aanpakken? Solliciteer dan direct via onderstaande button of neem contact op met de Recruiter: nick.vontsteen@maandag.nl | 0630936812.

recruiter van de vacature

Nick Vontsteen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden