Psychiater

  • Region friesland
  • opleidingsniveau wo
  • Category zorg-ggz
  • remoteId 9010448
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als psychiater lever je binnen het behandelteam een aandeel in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling van de patiënten. Samen met het team evalueer je de behandeling en stel je deze waar nodig bij, in overleg met cliënt. Je bent verantwoordelijk voor de medisch psychiatrische zorg.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde academische opleiding tot arts (inclusief BIG-registratie als zodanig) en een medische specialisatie tot psychiater (inclusief MSRC Registratie). Je beschikt over brede en grondige kennis van de actuele wetenschappelijke theorieën en behandelmethoden. Je bent een gedreven professional met gevoel voor de omgeving en hart voor het vak. Daarnaast ben je een teamspeler die zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Je staat open voor ideeën/gedachten van je collega’s, weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling van de zorg. Vanzelfsprekend ben je sociaal zeer vaardig en heb je een sterk probleemoplossend vermogen.

Wij bieden ruimte! Wil je jezelf kunnen ontwikkelen? Pak de kans, ik ontvang graag je cv met korte motivatie! Deze kan je sturen naar mirte.devries@maandag.nl Heb je nog vragen? Bel voor meer informatie 06 - 13 78 19 13

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op.

recruiter van de vacature

Mirte de Vries

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden