Consulent Terugvordering, boete en fraude

  • Category sociaal domein
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9010366

Over de functie

Ben jij een geboren onderzoeker en is jouw motto dat eerlijkheid het langst duurt? Dan ben jij wellicht de Consulent Terugvordering voor Maandag® in Leeuwarden!

Als Consulent Terugvordering, maar ook boete en fraude, is het jouw taak om onderzoek uit te voeren naar de haalbaarheid van terugvordering van teveel en/of ten onrechte verstrekte uitkeringen. Om dit te kunnen doen, voer je veel verschillende werkzaamheden uit. Zo voer je gesprekken met debiteuren, sluit je schriftelijke overeenkomsten over aflossingen, voer je boetegesprekken en leg je ook boetes op. Hierbij behoren natuurlijk ook administratieve werkzaamheden, waaronder het verzorgen van rapportages en overzichten, maar je informeert de cliënten ook over de terugvordering, boete en maatregelen. Eigenlijk ziet iedere Maandag® er weer anders uit!

In de functie als Consulent Terugvordering komen jouw sterke punten helemaal tot hun recht. Je hebt uitmuntende sociale en contactuele vaardigheden, je hebt een grote mate van accuratesse en zelfstandigheid en je bent klantgericht, resultaatgericht en kunt fantastisch samenwerken.

Functie eisen

Ben jij de Consulent Terugvordering die Maandag® zoekt, dan bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten, goede begeleiding door een vaste recruiter, opleidingsmogelijkheden en bestaat een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:

• Een afgeronde relevante mbo opleiding, bijvoorbeeld richting sociaal juridische dienstverlening;
• Minimaal drie jaar relevante werkervaring;
• Bekend met GWS en de Participatiewet;;
• En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

recruiter van de vacature

Anne-Wil Bloem

recruiter van de vacature

Anne-Wil Bloem