Klinisch Psycholoog

  • Category zorg
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9010108

Over de functie

Werken als Klinisch Psycholoog? Ben jij een Klinisch Psycholoog en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Lees dan verder!

Maandag® Breda is voor de regio West-Brabant en Zeeland op zoek naar een vakbekwame Klinisch Psycholoog. Je kunt werkzaam zijn in verschillende organisaties met diverse doelgroepen en problematieken. Vanuit organisaties binnen de GGZ, gehandicapten- en ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen.

De vacatures die wij beschikbaar hebben variëren van Klinisch Psycholoog, Behandelcoördinator tot Manager Behandeling. Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen die het interessant en uitdagend vinden om vanuit een vast dienstverband van Maandag® diverse opdrachten/functies in te vullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Een Klinisch Psycholoog geeft psychotherapeutische behandelingen, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast stel je behandelplannen op, zal je deelnemen aan intervisies en multidisciplinaire overleggen en hou je je bezig met kwaliteitsontwikkeling van het behandelaanbod.
Wil jij als Klinisch Psycholoog zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. We zullen samen bekijken wat je wensen en behoeften zijn en hier de opdrachten op aan laten sluiten!

Functie eisen

Als Klinisch Psycholoog voldoe je aan de volgende eisen:
- Een BIG-registratie als Klinisch Psycholoog;
- Kennis van verschillende behandelmethoden zoals: EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie etc.
- Een ondernemende, proactieve en flexibele instelling
- Een rijbewijs (B)

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken! Solliciteer via de knop of neem contact met me op via 06-13441829.

recruiter van de vacature

Joni Salemans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden