Klinisch Psycholoog

  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau wo
  • Category zorg-ggz
  • remoteId 9010108
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Bent u op zoek naar een uitdagende opdracht als Klinisch Psycholoog? Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken.

Maandag® Breda is voor de regio West-Brabant en Zeeland op zoek naar een vakbekwame Klinisch Psycholoog. Je kunt werkzaam zijn in verschillende organisaties met diverse doelgroepen en problematieken. Vanuit organisaties binnen de GGZ, gehandicapten- en ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen. De vacatures die wij beschikbaar hebben variëren van Klinisch Psycholoog, Behandelcoördinator tot Manager Behandeling.

Een Klinisch Psycholoog geeft psychotherapeutische behandelingen, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast stelt u behandelplannen op, bent u voorzitter van intervisies en multidisciplinaire overleggen en houdt u zich bezig met kwaliteitsontwikkeling van het behandelaanbod.

Ik ga graag op zoek naar de meest passende (tijdelijke) opdracht voor u. Daarvoor kom ik graag met u in contact om uw wensen door te spreken. Het aantal uren en de startdatum zijn bespreekbaar en in overleg.

Functie eisen

Als Klinisch Psycholoog voldoe je aan de volgende eisen:
- Een BIG-registratie als Klinisch Psycholoog;
- Kennis van verschillende behandelmethoden zoals: EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie etc.
- Een ondernemende, proactieve en flexibele instelling
- Een rijbewijs (B)

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kunt u diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. U wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wilt u met mij in gesprek om uw wensen te bespreken? Solliciteer via de knop of neem contact met me op via 06-13441829

recruiter van de vacature

Boris Landa

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden