Psychiater

  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau wo
  • Category zorg-ggz
  • remoteId 9010107
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Bent u op zoek naar een uitdagende opdracht als Psychiater? Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken.

Maandag® heeft diverse mogelijke opdrachten voor u als Psychiater. Onze opdrachtgevers bevinden zich op verschillende locaties in West-Brabant en Zeeland en bieden het totale pakket aan van geestelijke gezondheidszorg.

Als Psychiater hebt u een groot aantal taken en verantwoordelijkheid. Zo bent u verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van patienten. Daarnaast houdt u zich bezig met het aansturen van het gehele behandelproces. De kwaliteit en uitvoering van behandelplannen behoren ook tot uw verantwoordelijkheid. De concrete invulling van uw opdracht als Psychiater zijn afhankelijk van uw wensen, we zullen deze samen met u bepalen.

Ik ga graag op zoek naar de meest passende (tijdelijke) opdracht voor u. Daarvoor kom ik graag met u in contact om uw wensen door te spreken. Het aantal uren en de startdatum zijn bespreekbaar en in overleg.

Functie eisen

Als Psychiater bent u:
- BIG-geregistreerd als Psychiater
- Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie

Wat biedt Maandag® u?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kunt u diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. U wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wilt u in gesprek om uw wensen te bespreken? Solliciteer via de knop of neem contact met me op via 06-13441829.

recruiter van de vacature

Joni Salemans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden