GZ Psycholoog

  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • Category ggz
  • remoteId 9010080
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in het zuiden van Gelderland zijn wij op zoek naar een GZ Psycholoog die affiniteit en/of ervaring heeft met het behandelen van cliënten met een depressie of bipolaire stoornis.
Voor deze functie ben je 24-32 uur per week beschikbaar. Het gaat hierbij om een functie voor een half jaar met een optie voor verlenging.

Onze opdrachtgever is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Zij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen zij met ruim 3000 professionele medewerkers zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het echt niet anders kan, kunnen cliënten in de klinische voorzieningen worden opgenomen. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk. Het doel is om met een breed aanbod van behandelingen, variërend van eHealth modules tot intensieve behandelsessies, cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen en zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren.

Zij streven er naar een organisatie te zijn die excellente zorg verleent. Voorop staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. Een ambitieuze doelstelling, waarvoor zij jou hard nodig hebben! Wil ook jij graag een actieve bijdrage leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

De werkzaamheden worden uitgevoerd in het zorgprogramma stemmingsstoornissen (ambulant). Dit is een flexibel, betrokken en zelfstandig werkend team met korte onderlinge lijnen en een nauwe samenhang tussen de diverse zorgprogramma’s.
Het team (10fte) bestaat uit 3 GZ psychologen, 3 SPV’ers en 2 psychiaters.
De werkzaamheden bestaan uit minimaal 2 intakes per week, wachtlijsten wegwerken en af en toe een spoedintake. De psychiater is je teamgenoot. Het team waarin je terecht komt is een top ggz team.

Functie eisen

- Geregistreerd en ervaren GZ Psycholoog met minimaal drie jaar ervaring in de volwassen GGZ
- Ervaring / affiniteit met zorgprogramma depressie en bipolair
- Je hebt ervaring met CGT behandelingen
- Je staat stevig in je schoenen en je brengt een bepaalde rust met je mee.

De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het salaris bedraagt mimimaal € 3.133,-- en maximaal € 4.917,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week.
Het betreft een functie voor bepaalde tijd van een half jaar, met mogelijkheid op verlenging.

Wil je meer weten of heb je opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met Jeroen Jacobs, Recruitment Manager (06-41563701).

recruiter van de vacature

Jeroen Jacobs

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden