blijf jezelf uitdagen, vernieuwen en ontwikkelen.

maandag 31 juli 2017

Hoe kun je bijblijven in je vak en jezelf verder ontwikkelen in je kennis en vaardigheden? Volg je dan alle trends op de voet of krijg je zo nu en dan een opfrisser? Kies wat voor jou werkt, want iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Uiteindelijk gaat het erom dat je door het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden klaar bent voor een nieuwe maandag. 

Hulpje.
Stel jezelf in elk geval de volgende vragen:
- Volg je cursussen of ga je naar inspiratiesessie? Heb je als professional van Maandag® bijvoorbeeld al eens een Maandag® College bezocht?
- Laat jij je voortdurend goed informeren en zoek je online inspiratie in bijvoorbeeld LinkedIn- en appgroepen?
- Ga je weleens naar vakbeurzen?
- Lees je blogs, boeken of tijdschriften over je vak?
- Deel je ervaringen en kennis met je collega’s?

Maandag® Summerschool
Bij Maandag® doen we zaken graag net even anders. Onze professionals hebben niet alleen zin in uitdagende en leuke banen, we investeren ook graag in hun vakkennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarom introduceren we deze zomer de Maandag® Summerschool. 

Professionals die werkzaam zijn bij Maandag® kunnen deelnemen aan uiteenlopende workshops om hun vakkennis en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. We hebben voor elk vakgebied een speciaal trainingsaanbod. Op Summerschool vind je meer informatie over Maandag® Summerschool.

 • vertel ...
Fleur Buis

Geschreven door Fleur

Fleur werkt als Community Manager voor Maandag®. Fleur is altijd online. Met name op social media. Daar kan ze, ook voor Maandag®, haar creativiteit in kwijt.

lees meer over dit onderwerp:

 • jun 16
  Professional Nikki genomineerd voor leraar van het jaar

  leerlingen nomineren 

  nikki voor 

  onderwijsprijs.

  Geschreven door Kione op donderdag 2 juni 2016 Maandag® professional Nikki is een van de kanshebbers voor de titel Leraar van het Jaar Voortgezet Onderwijs. Wat is haar geheim als docent? lees verder
 • jul 16
  Professional Janet(jes) moet blijven
  Een handgeschreven brief aan de directrice en een heuse handtekeningenactie om hun juf Janet te laten blijven. Een fantastisch compliment. We vroegen Maandag® professional Janet naar haar ervaringen als docent in het speciaal onderwijs. lees verder
 • aug 16
  Professional Freek brengt cabaret in de klas

  lesgeven.

  daar zit muziek in.

  Geschreven door Kione op vrijdag 19 augustus 2016 Er was eens een docent Engels, genaamd Freek. Deze Maandag® professional heeft drie passies: lesgeven, de Engelse taal en cabaret. Voor de klas weet hij dit perfect te combineren. Hoe zo'n les Engels er dan uitziet, lees je hier. lees verder