verras je moeder dit jaar met een persoonlijke attentie. 

 
vrijdag 12 mei 2017

Tuttig? Commercieel? Welnee. Moederdag is misschien wel het leukste en belangrijkste feestje van het jaar. Verras je moeder met een persoonlijke attentie. Zo bijvoorbeeld:

 1. Schrijf nog snel een brief of kaart over jullie mooie herinnering(en) samen. Stuur die brief eerder op met het verzoek: ‘Voor mam, pas open maken op moederdag.’ Ben je te laat voor de post? Maak dan een mail of app.
 2. Verzamel liedjes waar jullie samen warme herinneringen aan hebben. Stuur er eentje alvast op via mail of app. Zeg in je bericht dat je er niet bent op Moederdag. Maar op de dag zelf, kom je toch. Verrassing. Pak dan samen jullie moment om de nummers af te spelen.
 3. Print een foto van jullie beiden en lijst die in op de best denkbare manier. Doe daar ook een kaartje bij, waarop je met warme woorden schrijft over de foto of een andere mooie herinnering.
 4. Verras haar met een uitje naar een stad, een film, een musical, een etentje, een wandeling… Iets wat ze ontzettend leuk vindt om samen met jou te doen.
 5. ‘Mam, je hebt een dikke reep verdiend’. Neem de speciale Moederdag-editie mee van het chocolademerk Tony Chocolonely. Er zit knettersuiker, witte chocolade en framboos in.
 • vertel ...
Fleur Buis

Geschreven door Fleur

Fleur werkt als Community Manager voor Maandag®. Fleur is altijd online. Met name op social media. Daar kan ze, ook voor Maandag®, haar creativiteit in kwijt.

lees meer over dit onderwerp:

 • jun 16
  Professional Nikki genomineerd voor leraar van het jaar

  leerlingen nomineren 

  nikki voor 

  onderwijsprijs.

  Geschreven door Kione op donderdag 2 juni 2016 Maandag® professional Nikki is een van de kanshebbers voor de titel Leraar van het Jaar Voortgezet Onderwijs. Wat is haar geheim als docent? lees verder
 • jul 16
  Professional Janet(jes) moet blijven
  Een handgeschreven brief aan de directrice en een heuse handtekeningenactie om hun juf Janet te laten blijven. Een fantastisch compliment. We vroegen Maandag® professional Janet naar haar ervaringen als docent in het speciaal onderwijs. lees verder
 • aug 16
  Professional Freek brengt cabaret in de klas

  lesgeven.

  daar zit muziek in.

  Geschreven door Kione op vrijdag 19 augustus 2016 Er was eens een docent Engels, genaamd Freek. Deze Maandag® professional heeft drie passies: lesgeven, de Engelse taal en cabaret. Voor de klas weet hij dit perfect te combineren. Hoe zo'n les Engels er dan uitziet, lees je hier. lees verder