Maandag® Academy

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden wij jou als professional persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke workshops. Deze opleidingen worden verzorgd door de Maandag® Academy.

Of je nu een starter bent of een doorgewinterde expert. Er zijn trainingen en cursussen op elk niveau. Klassikaal én online. Hieronder vind je de diensten van de Maandag® Academy die tot jouw beschikking staan.

 • Maandag® College
  academy

  Maandag® College

  Kennis opfrissen, je skills verbeteren of inspelen op trends en actualiteiten in jouw vakgebied. Het kan allemaal met Maandag® College. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw aanbod met interessante thema’s. Er zit altijd een training tussen die bij jou past!

  Voor wie?
  Als jij in klassikale trainingen wilt werken aan vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden.

 • Maandag® Startklaar
  academy

  Maandag® Startklaar

  Bezig met afstuderen, net afgestudeerd of starter op de arbeidsmarkt? Dan sta jij aan het begin van een mooie carrière. Maandag Startklaar helpt jou deze carrière nóg beter te starten. Wij bieden een jaar lang begeleiding aan beginnende docenten, HBO-V’ers én professionals die een baan bij de overheid ambiëren.

  Voor wie?
  Als jij onlangs bent afgestudeerd en via het Maandag® traineeship een vliegende start wilt maken in de publieke sector.

 • Maandag® Summerschool
  academy

  Maandag® Summerschool

  In de zomer op vakantie, lekker niks doen en toch nog ruimte voor extra kennis en vaardigheden? Met de Maandag® Summerschool ga jij het nieuwe seizoen met frisse energie tegemoet.

  Voor wie?
  Als jij in een speciaal zomerprogramma jouw vaardigheden een boost wilt geven.


Je kunt de Maandag® Academy bereiken via academy@maandag.nl of op telefoon 088 622 6336.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten of iets aanpassen? Bekijk onze cookiepagina.