antwoorden op veelgestelde vragen.

In welke vakgebieden is Maandag® actief?
Maandag® detacheert talentvolle interim professionals binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Binnen de overheid zijn wij gespecialiseerd in de sectoren sociaal domein, informatiemanagement, ruimtelijke ordening, verkeer en milieu/ juridische zaken en bouw & civiel.

Als je afgestudeerd bent van de Pabo, of eerste- of tweedegraads docent bent en je hebt de ambitie om voor jouw leerlingen en studenten het verschil te maken, dan kun je bij Maandag® terecht voor een baan in het basis, voortgezet, middelbaar, hoger en speciaal onderwijs. 

Binnen de gezondheidszorg kun je aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen. Bij Maandag® hebben we altijd uitdagende vacatures voor social workers, verpleegkundigen, psychologen, basisartsen, casemanagers, begeleiders, coaches, fysio- en ergotherapeuten en andere medische professionals.

Wat voor professionals werken bij Maandag®?
Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dat doen we binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. In deze domeinen zijn grote veranderingen aan de gang. Aan artsen, leraren en ambtenaren de taak om die veranderingen in goede banen te leiden. Maandag® weet wat voor mensen daarvoor nodig zijn. Mensen met frisse energie. Die van aanpakken weten.

Waar vind ik Maandag®?
Maandag® heeft op dit moment 14 vestigingen in Nederland. Je vindt de vestiging bij jou in de buurt op onze contactpagina.

Hoe kom ik in contact met een Maandag® recruiter?
Je kunt contact opnemen met een recruiter via de Maandag® vestiging bij jou in de buurt. De dichtstbijzijnde vestiging vind je in ons vestigingen-overzicht. Wil jij contact met een recruiter n.a.v. een vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen.

Wat moet ik doen als ik mijn CV niet kan uploaden?
Als het uploaden van je cv niet lukt of je hebt een vraag hierover, neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.

Kan ik een open sollicitatie nog aanpassen?
Dat is geen probleem. Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt. Daar helpen ze je graag verder.

Wat moet ik doen als ik na 10 dagen niets van mijn sollicitatie heb vernomen?
Onze medewerkers proberen zo snel mogelijk te reageren op je sollicitatie. Mocht je onverhoopt na 10 dagen nog geen reactie hebben ontvangen, vragen we je contact op te nemen met vestiging bij jou in de buurt.

Is Maandag® gecertificeerd?
Ja. Maandag® heeft verschillende certificaten, namelijk ISO 9001, gecertificeerd milieumanagementsysteem ISO 14001, het VCU certificaat en voldoen aan de Stichting Normering Arbeid. 

Waar vind ik de CAO voor uitzendkrachten?
De CAO voor uitzendkrachten kun je hier eenvoudig downloaden.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Maandag®?
Onze regels en afspraken over onder andere tarieven, contracten en aansprakelijkheid vind je in onze algemene voorwaarden.

 

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten of iets aanpassen? Bekijk onze cookiepagina.