vier contractvormen.

 

Projectovereenkomst
Als projectmedewerker heb je een arbeidsovereenkomst voor de duur van het project. Bij het eindigen van het project eindigt ook de arbeidsovereenkomst. We kijken daarna natuurlijk graag samen met jou of er nog een ander geschikt project voor je is.

Freelance
Als freelancer heb je een overeenkomst van opdracht met een opdrachtgever. Maandag® regelt voor jou een freelance opdracht en neemt voor jou een deel van de acquisitie-inspanning over. Voor deze service vragen we je een lager tarief te berekenen dan gewoonlijk. Maandag® factureert vervolgens de gebruikelijke kosten bij de opdrachtgever.

In loondienst
Als je bij ons in loondienst werkt, krijg je een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Je bent in dienst bij de opdrachtgever, maar werkt formeel gezien voor Maandag®.

Als contractant
Als contractant blijf je in dienst bij Maandag®, ongeacht of je een project hebt of niet. Samen met een recruiter kijk je welk project bij je past en hoe je jouw talent optimaal kunt inzetten.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten of iets aanpassen? Bekijk onze cookiepagina.